PREMI BBVA DE TEATRE 2018

 

Wohnwagen, de la companyia Col·lectiu VVAA, ha estat l’obra guanyadora del Premi BBVA de Teatre 2018 que es va entregar dilluns passat dia 14 de maig a L’Atlàntida de Vic.

L’espectacle guanyador del certamen ha obtingut com a premi una gira a diversos teatres de Catalunya, valorada en 20.000 euros, i la programació al festival Temporada Alta 2018.

El jurat va premiar Wohnwagen “pel risc i el compromís d’una proposta que explora diferents formes i llenguatges, pel desafiament a l’espectador amb una proposta innovadora i per la frescor que enlluerna d’uns intèrprets en estat de gràcia i entrega absoluta”, va explicar el director del Premi BBVA de Teatre, Joan Roura, en nom del jurat.

El Premi BBVA de Teatre, nascut fa 18 anys de la mà de l’obra social de l’antiga Caixa Manlleu l’organitza actualment la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) amb el suport de BBVA CX i de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i té com a objectiu donar suport a la creació teatral i a la difusió del teatre professional en qualsevol dels gèneres o estils.

Fotografia: Berta Tiana FACC.