PUBLICADA LA 3a EDICIÓ D’OSONA DEBATS. OSONA: EL TERRITORI

Que un grup de professionals estudiosos de diferents disciplines com la geografia, l’urbanisme, l’economia, la demografia i la filologia es reuneixin per posar en comú els seus coneixements i les seves mirades al voltant d’un territori singular, com és la comarca d’Osona, és un fet que té caràcter excepcional. Si, a més a més, les mirades s’entrecreuen i s’aconsegueix un debat engrescador i viu, com en aquesta edició d’Osona Debats, els que estimem el territori no podem per menys que felicitar-nos i celebrar que la jornada prengui cos, ara, en forma de llibre.

Aquí tenim el testimoni de l’anàlisi científica del nostre territori feta des de diferents punts de vista que va tenir lloc el passat 11 de novembre a Vic, a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu. Tenim els textos i les ponències que Oriol Nel·lo, Carles Crosas, Jaume Font, Assumpta Vila, Maite Vilalta, Francesc Codina i Xabier Eizaguirre van presentar en la reunió esmentada” .

Aquest fragment forma part de la presentació del llibre que ha escrit el coordinador de la jornada Osona: el territori, Xabier Eizaguirre.

La publicació Osona: el territori es va presentar també als mitjans de comunicació en roda de premsa coincidint amb la nova jornada que es va dur a terme el dia 24 de novembre sobre la literatura a la comarca.