Els vespres dels dissabtes de juliol a Sant Pere de Casserres

Els vespres dels dissabtes de juliol, us animem a gaudir del monestir de Sant Pere de Casserres, amb un ric cartell d’activitats musicals i culturals:

Dissabte 1 de juliol,19.30h: Concert del Quartet Mèlt, amb l’espectacle Bestial. El Quartet Mèlt varen ser els guanyadors del concurs de TV3 “Oh Happy Day” en l’edició del 2016. Són un grup vocal format per quatre cantants, la soprano Magalí Sare, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort i el baríton Oriol Quintana, influïts pel cant coral.

Dissabte 8 de juliol,19.30h: Concert del Cor d’Homes, amb l’espectacle El discurs coral de les veus greus. El Cor d’Homes és un grup de cant coral de la comarca d’Osona format per veus masculines i dirigits per Alfred Cañamero.

Dissabte 15 de juliol,19.30h: XXIII Encontre literari 3 veus 3 estils, amb la participació dels escriptors Isidre Grau, Isabel Oliva i Jordi Pàmies, moderats per Víctor Pallàs.

Dissabte 22 de juliol, 19.30h: Concert amb Òpera a Pams, amb la participació de la pianista Maria Mauri, la soprano Cristina Koch i el baríton Pau Armengol. Es tracta d’un concert d’òpera de qualitat per a tots els públics.

Dissabte 29 de juliol,19.30h: Concert de Lídia Pujol, amb l’espectacle Iter Luminis, un camí orientat. També hi participaran Guillermo Rizzotto, guitarra; Mohamed Ayoub, veu i llaüt; Mohamed Soulimane, violí, Kemanje i panderos i el Cor de Vallferosa.

Després dels espectacles hi ha la possibilitat de quedar-se a sopar al restaurant del monestir. El telèfon de reserves és el 937 447 118.