Inauguració del projecte EXPOSA’T

L’exposició de Jordi Serra Ralló va inaugurar el projecte EXPOSA’T el dia 10 de febrer a les 5 de la tarda a la Sala d’Art de la Fundació Mil·lenari de Vic. Hi van assistir alumnes i professors de l’Escola d’Art i Superior de Vic, representants de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i amics i família de l’artista.
Tal com ens explica Serra “Aquest projecte respon a una etapa de moderació en l’art matèric, després d’haver treballat bastament amb sobre càrrega de cordills, fustes, ferros, teles, etc. vaig decidir anar progressant en poca càrrega de matèria, i donar més importància al llapis, carbonet, pastel, espais buits, color blanc i negre predominant, i és una evolució que encara vull accentuar més pintant en el futur només en blanc i negre i molt poc color. El nom de l’exposició és una fusió dels meus cognoms. Quan ja feia bastants anys que no feia cap exposició individual vaig assabentar-me del projecte Exposa’t i estic molt content d’haver pogut estrenar amb la primera exposició aquí a Vic, la meva ciutat”
Jordi Serra agraeix al projecte EXPOSA’T que li ha donat l’oportunitat d’exposar la seva obra i també anima a tots els artistes a presentar-se al projecte.
Es podrà visitar l’exposició de dilluns a dijous de 9 a 21.30 h i divendres de 9 a 19 h.