Reduccions

La Fundació Antiga Caixa Manlleu dóna suport a les següents activitats i projectes

La revista Reduccions està dedicada a la poesia, als aspectes que s’hi relacionen i en l’actualitat literària. El primer número va aparèixer el gener de 1977 i des d’aleshores ha estat un punt de referència obligat de l’activitat poètica al nostre país. Publica textos de la poesia actual i n’examina les tendències, però també inclou assajos sobre la poesia de tots els temps i publica textos inèdits d’autors coneguts. Incorpora al nostre àmbit lingüístic autors i aspectes de l’activitat poètica a l’estranger, tant en estudis com en traduccions.

La revista que compta amb un director, un consell de redacció i un consell assessor, l’edita actualment EumoEditorial i té el suport històric de la Fundació Antiga Caixa Manlleu entre altres institucions.

http://reduccions.uvic.cat