Premi BBVA de Teatre

La Fundació Antiga Caixa Manlleu dóna suport a les següents activitats i projectes

El Premi de teatre és un projecte sociocultural i artístic que l’any 2001 va iniciar l’antiga Obra Social de Caixa Manlleu amb la intenció de recolzar la creació teatral dels grups amateurs i entitats catalanes que fan la seva activitat sense ànim de lucre.

Després de deu anys i més de 600 espectacles presentats, l’any 2010 es va obrir també a les companyies professionals, per tal que el guardó servís com a plataforma per a totes les companyies de teatre que, sovint, tenen dificultats per donar a conèixer el seu treball. A partir d’aquest moment la Fundació Antigues Caixes Catalanes amb el suport de BBVA i de la Fundació Antiga Caixa Manlleu organitzen el guardó.

https://www.fcaixescatalanes.cat/premi/premi-teatre/